1. Home
  2. /
  3. Trainingsacteur

Trainingsacteur

Als trainingsacteur help ik uw medewerkers – en dus uw bedrijf – al meer dan 25 jaar om theorie in de praktijk te brengen en zich op die manier te ontwikkelen op het communicatieve vlak. In mijn rol van aangever laat ik de cursisten verder kijken dan hun primaire reacties en vaste patronen. Soms met een rafeltje, maar altijd integer en respectvol. Alleen in een veilige omgeving kun je immers goede resultaten behalen.

 

Nieuwe perspectieven zien

Tijdens die trainingen leer ik hen om zich te verplaatsen in de ander. Daardoor gaan ze nieuwe perspectieven zien. Vaak denken wij mensen dat we wel ongeveer weten wat anderen beweegt en hoe ze zullen reageren. Maar in de praktijk blijken we daarin vaak ongelijk te hebben. Door cursisten dit te laten ervaren, verruimen ze hun blikveld en doen ze nieuwe ervaringen op. Dat verrijkt henzelf, maar natuurlijk ook de manier waarop zij in hun werk staan.

 

Iedereen profiteert

Het mooie van het vak van trainingsacteur is dat je andere mensen vooruit kunt helpen in hun leerproces. Hoe jong, oud, ontvankelijk of sceptisch ze ook zijn. Ook hun omgeving heeft daar baat bij. Of het nu om de werkgever gaat, diens klanten of de familie en vrienden van de cursist. Iedereen profiteert dus!

Cas van Breukelen

‘Naast betrouwbaar in afspraken en samenwerken, is Roemer vooral goed in het in- en aanvoelen van wat er energetisch gebeurt, ook in de samenwerking met mij. Zo zetten we samen de optimale leerervaring voor de coachee neer.’

 

– Executive coach Cas van Breukelen CBMO (CasvanBreukelenMens&Organisatie)

Wilt ook u dat uw medewerkers hun communicatieve vaardigheden verbeteren in levensechte leersituaties? Neem dan contact met me op.